Bloei is een nieuwe internetsite die investeerders en ondernemers met elkaar in contact brengt. Voor ondernemers is Bloei de meest effectieve manier om kapitaal en coaching te vinden voor een nieuwe onderneming. Voor investeerders is Bloei de snelste weg naar ondernemingsplannen van hoge kwaliteit.

Ondernemers kunnen op www.bloei.nl hun ondernemingsplan aanbieden. De plannen worden bij Bloei gereviewd door experts. Dit zijn ervaren ondernemers in de nieuwe economie (geen investeerders!).

Bloei publiceert regelmatig een overzicht van nieuwe plannen onder geïnteresseerde investeerders. Wanneer een (samengevat) plan de interesse wekt, kan een investeerder het volledige plan tegen betaling opvragen. Investeerder en ondernemer kunnen vervolgens met elkaar in contact treden.

Het bijzondere aan deze service is dat Bloei ondernemers helpt bij het verbeteren van hun ondernemingsplannen. De investeerders zijn op die manier verzekerd van ondernemingsplannen van hoge kwaliteit. En voor ondernemers betekent het een grotere kans op financiering van hun plan.

Verder is het betalingssysteem van Bloei anders dan bij andere sites. Er is namelijk pas sprake van een financiële transactie wanneer een investeerder een volledig plan opvraagt. Hij betaalt hiervoor een bedrag waarvan de ondernemer en de reviewer beiden een gedeelte krijgen. Het aanbieden van plannen door ondernemers en het ontvangen van overzichten door investeerders is kostenloos.

Geïnteresseerde ondernemers, investeerders en reviewers kunnen contact opnemen met Menno Wiegeraad. Telefoonnummer (070) 362 83 50